Capabilitati

Create Both Raster and Point Bathymetric Models

Creaza atat modele batimetrice din date raster sau puncte

Utilizeaza instrumente avansate de modelare pentru a crea modele batimetrice ale fundului marii din imagini raster sau date punct. Evita conflicte ale datelor intr-o maniera manuala sau automatia. Analizeaza datele si pregateste-le pentru publicare.


Get the Best Available Data

Obtine cele mai bune date disponibile

Indiferent daca folosesti datele batimetrice pentru planificare, pentru a raspunde la o serie de intrebari sau pentru a lua decizii mai bune, mereu doresti sa folosesti cele mai bune date disponibile pentru analiza. In functie de aplicatie, acest lucru inseamna fie cele mai actualizate date, fie date cu cea mai buna rezolutie, cea mai mica incertitudine sau orice combinatie de criterii. ArcGIS for Martime: Bathymetry permite combinarea de seturi de date cu surse diferite in timp real in functie de nevoi, asigurand ca datele utilizate corespund criteriului “cele mai bune date disponibile”.

Eliminate Unnecessary Data Duplication

Elimina duplicarea datelor inutile

Atunci cand ai nevoie sa combini sau sa analizezi seturi mari de date, nu mai este nevoie sa stochezi volume imense de date intermediare sau rezultatul final. ArcGIS for Maritime: Bathymetry ofera procesare usoara, la cerere, iar informatiile derivate din analize sunt obtinute in timp real din datele sursa, fara cerinte suplimentare de stocare.


Access a Standard-Compliant, Interoperable, and Future-Proof Data Management System

Acceseaza un sistem de management interoperabil, compliant si compatibil cu standardele viitoare

ArcGIS for Maritime: Bathymetry se bazeaza pe specificatiile formatului International Hydrographic Organization (IHO) S-102 si Bathymetric Attributed Grid (BAG). Acest lucru inseamna ca datele nu sunt inchise intr-un singur sistem. Datele pot fi transmise si schimbate nativ intre mai multe pachete de aplicatii si intre mai multe organizatii.

Obtine informatii tehnice aprofundate, precum si un tur rapid.

Afla mai multe →