Informatii tehnice

Comunitatea ArcGIS for Maritime

Comunitatea ArcGIS for Maritime iti ofera toate resursele tehnice necesare pentru a reusi.

Cerinte de sistem

ArcGIS for Maritime: Bathymetry necesita ArcGIS Desktop. Consulta cerintele ArcGIS Desktop pentru detalii.

Webinar

Urmareste un webinar pentru a afla mai multe despre ultimele evolutii ArcGIS for Maritmie: Bathymetry.

Intrebari Frecvente

Arata/Ascunde Toate Raspunsurile
Ce este ArcGIS for Maritime: Bathymetry?

ArcGIS for Maritime: Bathymetry este o extensie ArcGIS Desktop ce permite servirea si utilizarea datelor batimetrice pentru o varietate de nevoie, cum ar fi crearea unui singur composit reprezentand suprafata batimetrica, in timp real si vizualizari multiplce ale acesteia intr-un singur cadru de referinta. Extensia permite, de asemenea, control amprentelor hidrografice pentru idenfiticarea erorilor sau lipsurilor in date.

Cine foloseste ArcGIS for Maritime: Bathymetry?

ArcGIS for Maritime: ArcGIS for Maritime: Bathymetry este folosita de diferite tipuri de persoane din mai multe industrii sau stiinte. Administratorii de date, hidrologii, analistii GIS, oamenii de stiinta sau inginerii si inspectorii de porturi, oceanografie, birouri hidografice, sisteme de aparare maritima sau energia offshore profita de aceasta tehnologie.

Ce nivel de licentiere este necesar pentru ArcGIS for Maritime: Bathymetry?

ArcGIS for Maritime: Bathymetry necesita cel putin nivelul de licentiere ArcGIS Desktop Standard.

Ce include pachetul ArcGIS for Maritime: Bathymetry?

Pachetul ArcGIS for Maritime: Bathymetry include:

  • ArcGIS Desktop Standard
  • ArcGIS 3D Analyst Extension
  • ArcGIS for Maritime: Bathymetry
Organizatia mea foloseste anumite sabloane pentru a cataloga datele. Cum pot include aceste sabloane in ArcGIS for Maritime: Bathymetry?

Poti introduce orice numar de campuri de metadata pentru a descriere datele tale. Poti introduce catalogul de date al organizatiei direct in BIS si poti rasfoi sau filtra datele in mod convenabil in cadrul ArcMap, sporind astfel semnificativ productivitatea.

Pot fi utilizate instrumentele de geprocesare ArcGIS for Maritime: Bathymetry intr-un script?

Da, orice instrument de geoprocesare ArcGIS for Maritime: Bathymetry poate fi importat in scripturi Python sau folosit in fereastra ArcPy din cadrul ArcGIS Desktop.

Cum imi pot organiza datele?

Iti poti organiza datele folosind colectiile (asemanator folderelor sau grupurilor) si propriile metadate. Acest lucru iti va permite o cautate si filtrare mai rapida si mai usoara.

Ce tipuri de date pot folosi cu ArcGIS for Maritime: Bathymetry?

Atat vectori (puncte) cat si date raster sunt suportate.

Ce sunt fisierele BAG si de ce as vrea sa le folosesc in ArcGIS for Maritime: Bathymetry?

BAG sau Bathymetric Attributed Grid reprezinta un format standard pentru datele raster, specific petru batimetrie. Aceste fisiere sunt autonome. In acelasi fisier, nu numai ca stocheaza date cu privire la adancime, dar si informatii cu privire la incertitudini. Asadar, pentru fiecare pixel, vei cunoaste nu numai adancimea, cat si nivelul de incredere acordat pentru aceste masuratori. Acest format contine o structura XML a metadatelor specifice domeniului.ArcGIS for Maritime: Bathymetry suporta o multitudine de formate, inclusiv BAG.

Obtine informatii tehnice aprofundate, precum si un tur rapid.

Afla mai multe →