ArcGIS for Maritime: Charting

Extensie ArcGIS Desktop

Mai mult decat harti de navigare

Hartile de navigare sunt doar inceputul. De fapt, hartile tale contin date bogate cu utilizari care merg dincolo de navigare. Distribuie toate datele tale de baza, astfel incat si alti utilizatori sa le poata consuma sub forma de harti sau aplicatii web pentru orice tip de dispozitiv.

“The end result is the ability to export seamless maps from a single database. Having a centralized geodatabase has also improved the quality of the data and cartography by reducing the inconsistencies that occurred when the maps and cells were edited individually in silos.”

Changjiang Waterway Bureau Survey Center


Reach New Customers

Atrage clienti noi

Raspunde cerintelor clientilor noi oferind sericii de distribuire a datelor, ca noutate fata de produsele traditionale. Sprijina standardele deschise pentru distribuirea datelor.


Make Traditional Charts Faster and Maintain Them in Record Time

Creaza harti de navigatie traditionale si modifica-le rapid

ArcGIS for Maritime accelereaza productia de grafica maritima. Deoarece hartile digitale si cele de hartie sunt realizate din aceleasi date, timpul de editare si de intretinere este mult redus. Prin automatizare, cu ajutorul unui singur buton pot fi create diagrame electronice de navigare (ENC), iar diagramele de printat sunt pregatite pentru finisarea cartografica in cateva minute, economisind timp si bani.


Unlock the Value of Maritime Data

Pune in valoarea datele maritime

Utilizeaza datele maritime ca pe o alta sursa de informatii pentru luarea deciziilor. Adauga cu usurinta date S57 in ArcGIS, pentru a le vizualiza si analiza. Creaza harti ad-hoc si distribuie produse informationale care combina date maritime si de teren.


Optimize Your Chart Production Workflow

Optimizeaza fluxul de productie al hartilor

Redu riscurile cu fluxuri de lucru coerente si trasabile. Folosind o strategie bazata pe date, impiedica duplicarea muncii si pierderile de date cauzate de fluxurile de lucru traditionale care incep cu hartile de hartie. Economiseste bani prin automatizarea sarcinilor consumatoare de timp.


Empower Others with Maritime Data

Autorizeaza si alte persoane pentru folosire de date maritime

Cu functionalitati precum crearea modelelor de date, interoperabilitatea, gestionarea si distribuirea datelor, ArcGIS for Maritime Charting inlesneste constructia unei infrastructuri de date spatiale maritime (SDI). Utilizeaza datele spatiale pentru a lua decizii mai bune cu privire la zonele protejate, protectia frontierelor, gestionarea plajelor, investitiile in infrastructura si planificarea pentru situatii de urgenta.


Who Uses ArcGIS for Maritime: Charting?

Cine utilizeaz─â ArcGIS for Maritime Charting?

  • Agentiile Hidrografice si contractorii
  • Managerii de date
  • Producatorii de produse cartografice non-traditionale
  • Autoritatile portuare
  • Companiile offshore de energie si autoritatile de reglementare
  • Agentii de aparare maritima / agentii de securitate nationala
  • Oamenii de stiinta care se ocupa de studiul marilor si oceanelor

Distribuie munca ta pe Web

ArcGIS for Maritime: Server ofera diagrame de navigatie electrice ca servicii web pentru utilizarea pe aplicatii desktop, mobil si web. Suporta formate precum S-57, AML, IENC si S-63 criptat.

ArcGIS for Maritime: Server este disponibil numai pe Windows pentru ArcGIS Enterprise Advanced si ArcGIS Enterprise Standard.

Afla mai multe despre ArcGIS for Maritime: Server.

Afla mai multe despre capabilitatile ArcGIS for Maritime: Charting.

Afla mai multe →