Caracteristici

Quality Control

Control de calitate

Verificarile de validare S-58, precum si instrumentele automatizate de validare a tertilor, sunt puse in aplicare prin intermediul Organizatiei Internationale Hidrografice (IHO). Produsele acceptate includ hartile analogice S-57 (ENC, IENC, AML), DNC, IHO S-4 (PDF, BSB, GeoTIFF) si produse ad-hoc.


Repeatable Workflows

Procese de lucru repetitive

Capteaza expertiza ta de productie cu fluxuri de lucru repetitive. Managerii de productie pot atribui si monitoriza unitatile de lucru separate. Atunci cand fluxurile de lucru si sarcinile sunt organizate si trasabile, starea actuala a operatiunilor de productie poate fi afisata prin panouri de monitorizare si control pentru transparenta.


Extend Your Team

Extinde-ti echipa

Productia interna si cea externa se poate desfasura cu usurinta si in siguranta in paralel. Partajeaza subseturi ale datelor tale cu subcontractantii si reda cu usurinta rezultatele muncii lor. Cu optiunea de a lucra la versiuni deconectate, subcontractanții nu au acces direct la baza de date autoritara.


Stay Organized

Fii organizat

Organizeaza-ti portofoliul de produse infromationale nautice intr-un hub convenabil. Creaza cu usurinta simboluri personalizate, bazate pe standarde internationale (INT1, INT2).


Maximize the Value of ENC Data

Maximizeaza valoarea datelor ENC

ENC-urile sunt mai mult decat harti de navigație. Acestea contin informatii geospatiale autoritare care pot fi partajate ca servicii web. Exemple sunt vizualizarea si analiza pentru planificarea anchetelor, analiza plajelor si ingineria. CEN-urile pot fi de asemenea folosite ca imagini de fundal pentru a oferi un context vizual pentru constientizarea situatiei.


Produce and Maintain

Produ si intretine

ArcGIS for Maritime Charts poate fi utilizat pentru a produce si intretine urmatoarele produse:

  • S-57 diagrame electronice de navigatie (ENC)
  • Harti oficiale si neoficiale
  • Diagrame nautice raster (RNC)
  • Diagrame nautice digitale (DNC)
  • Straturile militare suplimentare (AML) v2.1
  • ENC interior (IENC) cu configuratie suplimentara
  • Alte produse de cartografiere specializate