Pret

ArcGIS for Maritime: Charting este disponibil ca licenta de tip single use. Poti sa il achizitionezi singur sau impreuna cu ArcGIS Desktop Advanced.

Esri nu publica preturi pentru acest produs online. Contacteaza-ne pentru informatii despre preturi si optiunea de licentiere potrivita pentru tine.

Primul an de mentenanta este inclus si pentru licenta ArcGIS for Maritime Charting. Mentenanta include suport tehnic, actualizari, si multe alte beneficii.

Beneficiaza de pachete de solutii

Poti identifica o varietate de pachete hardware si oferte speciale pentru a economisi bani cand iti configurezi sau actualizezi sistemul GIS.

Beneficiaza de acordurile enterprise.

Esri Acordurile Enterprise reprezinta un mod eficient din punct de vedere al costurilor pentru gestionarea si livrarea eficienta a valorii afacerii GIS in intreaga organizatie, pentru o taxa fixa anuala.

Gaseste un partener Esri

Cauta dupa domeniul de activitate si specialitate pentru a gasi un partener Esri in zona ta.

Single Use

O licenta de tip single use este destinata unei singure instalari pe un desktop, restrictionand astfel utilizarea aplicatiei software la o sigura masina. Licenta este blocata pe un singur computer desktop.