Informatii tehnice

Comunitatea ArcGIS for Maritime

The Comunitatea ArcGIS for Maritime face disponibila o colectie de postari pe blog, precum si alte resurse tehnice care sa te ajute.

Cerinte de sistem

Solutia ArcGIS for Maritime Charting necesita ArcGIS Desktop. Consulta cerintele de sistem pentru informatii suplimentare.

Intrebari frecvente:

Arata/Ascunde toate raspunsurile
Mai este nevoie sa achizitionez un alt software Esti pentru a folosi ArcGIS for Maritime Charting?
Daca detii deja o licenta ArcGIS Desktop Advanced, ArcGIS pentru Maritim Charting este singurul software-ul de care ai nevoie pentru a crea harti intr-un mediu non-enterprise. Acesta include mai multe subcomponente: Esri Production Mapping, ArcGIS Data Reviewer, ArcGIS Workflow Manager si Task Assistant Manager.

Daca nu detii o lincenta ArcGIS Desktop Advanced, poti achizitiona ArcGIS for Maritime Charting Bundle care include toate componentele menționate mai sus, plus ArcGIS Desktop (nivel de licenta avansata), precum si ArcGIS Spatial Analyst.
Exista cursuri de instruire disponibile pentru ArcGIS for Maritime Charting?
Da. Pentru ArcGIS for Maritime cursurile de instruire sunt oferite prin centrul de instruire Esri. Recomandam insistent sa se acorde formarea personalului cheie care va folosi aceste instrumente. Instruirea personalizata este, de asemenea, disponibila. Contacteaza esri@esriro.ro pentru mai multe informatii despre instruire.
Pot utiliza ArcGIS for Maritime si impreuna cu alte extensii?
Da, ArcGIS for Maritime Charting se integreaza perfect si cu alte extensii ArcGIS Desktop.
Cu ce tip de baze de date lucreaza ArcGIS for Maritime?
ArcGIS for Maritime Charting lucreaza cu baze de date de tip Oracle, SQL Server, Informix, DB2, si PostgreSQL.
ArcGIS for Maritime Charting suporta S-101?
Standardul S-101 se afla inca in stadiul de aprobare de catre Organizatia Internatională de Hidrografie (IHO). Esri este in comitetul standard de lucru (TSMAD) si este foarte constient de schimbarile care vor veni ca urmare a S-101. Contacteaza esri@esriro.ro pentru mai multe informatii. Esri, impreuna cu NOAA (Statele Unite ale Americii), a dezvoltat un prototip S-57 pentru convertorul S-101, care este deschis si disponibil in mod liber.