Gestioneaza-ti reteaua de drumuri

Departamentele de transporturi gestioneaza si mentin un spectru larg de informatii despre drumurile pe care le au in intretinere. Adesea, aceasta informatie este distribuita in cadrul agentiei in mai multe sisteme disparate. Departamentul de siguranta publica ar putea sa gestioneze datele privind accidentele in functie de bornele kilometrice situate de-a lungul drumului, in timp ce departamentul de intretinere al drumurilor poate localiza semnele de circulatie si reparatiile necesare pe baza distantei fata de un punct de origine cunoscut.

Esri Roads and Highways este o solutie bazata pe un sistem de linear referencing care permite departamentelor de transport sa integreze date din multiple sisteme de linear referencing pentru a obtine o imagine completa asupra retelei de drumuri.


Integrate Enterprise Data

Integrarea datelor Enterprise

O provocare comuna in cadrul sistemelor LRS GIS enterprise consta in faptul ca sistemele de business devin nesincronizate, deoarece unitatile de business trebuie sa continue sa adauge inregistrari in bazele lor de date chiar si atunci cand sistemul GIS nu este actualizat. Cu Esri Roads and Highways, sistemele de business pot ramane sincronizate, deoarece solutia ofera un mecanism pentru comunicarea actualizarilor la LRS, astfel incat unitatile de business sa poata continua sa functioneze fara a astepta ca task-urile de editare din sistemul GIS sa fie finalizate. Aceasta iti permite sa conectezi datele GIS cu sistemele disparate in intreaga companie pentru a permite fluxuri de lucru unificate pentru intretinerea datelor.


Maintain Your LRS

Mentinerea LRS

Vizualizeaza si mentine cu usurinta retelele de drumuri si datele asociate cu ajutorul instrumentelor incorporate si repetabile de control al calitatii si de gestionare a fluxurilor de lucru.


Analyze and Report

Analizeaza si Raporteaza

Redu timpul necesar pentru a genera rapoarte esentiale privind reteaua de drumuri. Rapoarte care sustin analizele de siguranta, analize de congestionare a traficului, planificarea lucrarilor de intretinere a infrastructurii si asa mai departe.

Esri Roads and Highways este disponibila ca extensie atat pentru ArcGIS Desktop cat si pentru ArcGIS Entersprise.

Afla mai multe despre caracteristicile Esri Roads and Highways.

Afla mai mult →