Caracteristici

Provocarea

Departamentele de transporturi gestioneaza si mentin un spectru larg de informatii despre drumurile pe care le au in intretinere. Adesea, aceasta informatie este distribuita in cadrul agentiei in mai multe sisteme disparate. Departamentul de siguranta publica ar putea sa gestioneze datele privind accidentele in functie de bornele kilometrice situate de-a lungul drumului, in timp ce departamentul de intretinere al drumurilor poate localiza semnele de circulatie si reparatiile necesare pe baza distantei fata de un punct de origine cunoscut.


Integrate Data

Integrarea datelor

Cu Esri Roads ad Highways masuratorile asociate datelor din sistemele externe pot fi pastrate la zi si sincronizate cu editarile efectuate pe LRS, permitand interoperabilitatea datelor si partajarea intre toate unitatile de business.


Edit across the Web

Editarea pe Web

Extinde utilizarea fluxurilor de lucru in intreaga organizatie pentru a include utilizatori si grupuri care nu au neaparat in prealabil o accesibilitate la soft GIS si la aplicatii. Proprietarii de date si grupurile din cadrul organizatiei vor putea sa creeze si sa editeze datele printr-o experienta centrata pe harti in cadrul unui browser cu functie HTML5.


Simplify LRS Updates

Simplifica actualizarile LRS

Vizualizeaza cu usurinta si intretine retelele de drumuri si datele asociate. Managementul localizarilor pe baza de reguli iti permite sa definesti modul in care masuratorile evenimentelor din retea si asocierile cu drumurile trebuie sa reactioneze la modificarile care au loc in LRS, mentinand datele tale aliniate la modificarile din reteaua de drumuri.


Analyze and Report Data When You Need It

Analizeaza si raporteaza datele
cand ai nevoie

Genereaza rapoarte si creeaza date si harti care suporta o varietate de functii cheie, inclusiv analize de siguranta, analize de congestionare a traficului si planificare a intretinerii infrastructurii. Aceste rapoarte si produse pot oferi autoritatile guvernamentale si entitatilor publice informatii despre reteaua de drumuri, cum ar fi elementele de infrastructura, incidentele si caratacteristicile carosabilului.


Coordinate and Track Work Throughout Your Organization

Coordoneaza si urmareste activitatea in intreaga organizatie

Esri Roads and Highways vine impreuna cu instrumente de management al fluxurilor de lucru care asigura vizibilitatea progresului zilnic al task-urilor, permitandu-ti sa urmaresti starea task-urilor prin utilizarea de fluxuri de lucru standardizate si simplificate. Un istoric al actiunilor este inregistrat pentru fiecare task, oferind o descriere detaliata a modului in care task-ul a fost finalizat.


Automate Quality Control

Automatizeaza controlul calitatii

Beneficiaza de un sistem complet de QA/QC cu instrumente pentru procesele automate si examinarea vizuala. Poti utiliza aceste instrumente pentru a evalua, documenta, corecta si verifica calitatea generala a datelor spatiale. Instrumentele pot fi programate sa ruleze automat si sunt configurabile, astfel incat sa poti implementa reguli de business specifice nevoilor organizatiei.

Intreaba-ne despre versiunea gratuita Esri Roads and Highways.

Trial →