Studii de caz

Aici sunt cateva exemple despre modul in care Esri Roads and Highways ar putea fi util pentru tine.

Arata/Ascunde toate studiile de caz
Fa accesibil managementul datelor proprietarilor de date

Organizatia din care faci parte poate mentine sistemul LRS in timp ce deleaga gestionarea datelor de business proprietarilor de date. Utilizeaza aplicatia web Roadway Characteristic Editor pentru a permite administratorilor de date sa editeze si sa mentina propriile date.

Pastreaza elementele de infrastructura, informatiile privind carosabilul si datele despre trafic aliniate cu schimbarile din reteaua de drumuri

Centralizeaza administrarea LRS astfel incat sistemele de business sa nu dubleze efortul prin gestionarea mai multor copii ale unui LRS. Publica servicii web care pot fi integrate cu alte sisteme de business pentru a pastra masuratorile aliniate cu editarile pe retelele de drumuri.

Produ informatia necesara pentru a obtine alocarile bugetare necesare

Utilizeaza modele de geoprocesare configurabile pentru a crea produse generate specifice sistemului de monitorizare a performantei autostrazilor (HPMS) necesare autoritatii pentru administrarea autostrazilor (FHWA) pentru alocarea bugetara. Ruleaza verificari asupra datelor pentru a identifica erorile. Utilizeaza Roadway Characteristic Editor pentru a vizualiza si corecta erorile din date.

Creeaza o retea de drumuri mai sigura si cu un trafic optimizat

Utilizeaza ArcGIS Desktop pentru vizualizarea datelor temporale, a analizelor de trafic, accidentelor si a informatiilor despre infrastructura.

Creeaza un ax al drumului pentru intreaga retea de drumuri colaborand cu autoritatile locale

Creaza o retea de drumuri LRS care include drumuri administrate de autoritatile locale. Utilizeaza instrumente de incarcare a datelor pentru a imbina drumurile furnizate de autoritatile locale cu cele la nivel national.

Solicita informatii despre versiunea gratuita Esri Roads and Highways

Trial →