Raspunde la intrebari complexe

ArcGIS Spatial Analyst mareste capabilitatile ArcGIS Pro prin adaugarea unei game largi de instrumente de modelare si analiza spatiala. Il poti utiliza pentru a rezolva probleme complexe, cum ar fi gasirea locatiei optime pentru un nou magazin, sau determinarea celei mai durabile zone pentru o anumita clasa de vegetatie.


Find Suitable Locations

Gaseste locatiile potrivite

Indiferent daca incerci sa determini o locatie ideala pentru operatiuni, sau incerci sa eviti locatiile nepotrivite, sustine-ti deciziile alegerii locatiei prin analiza. Spatial Analyst rezolva provocarea de a lua in considerare factori multipli care afecteaza gasirea locatiilor care indeplinesc criteriile tale, chiar daca acestea sunt intr-o continua schimbare.


Manage Risk

Gestioneaza riscul

Gestionarea riscului necesita cunoasterea riscurilor. Factorii de risc cum ar fi panta solului, aspectul, stabilitatea, incarcarea forestiera, inundatii de coasta si multe altele, pot fi modelate cu Spatial Analyst, pentru a intelege riscul asupra zonei tale de studiu, astfel incat sa poti veni cu planul adecvat.


Visualize Patterns

Vizualizeaza modele

Cel mai bun predictor este deseori trecutul recent – plus locatia. De exemplu, incidentele legate de infractiuni in care atat inamica fizica si cat si cea societala sunt analizate pentru a dezvalui modele in timp si spatiu, informeaza cel mai eficient autoritatile legii si administratia orasului.


Model Cost

Modelarea costurilor

Cumparatorii online stiu ca dimensiunea, greutatea si distanta se adauga la cost. In functie de industrie, factori precum terenul, timpii de asteptare sau obstacolele fizice, pot contribui la costul tau. Spatial Analyst iti permite sa anticipezi si sa analizezi costurile pentru a optimiza activitatile, utilizand orice combinatie de factori.


ArcGIS Spatial Analyst este de asemenea disponibil ca extensie pentru ArcGIS Engine.


Distribuie munca pe Web

Utilizeaza ArcGIS Spatial Analyst for Server pentru a distribui instrumentele si modelele din Spatial Analyst in aplicatii enterprise repetitive, pentru a imbunatati productivitatea si a spori capacitatea de analiza a datelor din cadrul organizatiei tale.

ArcGIS Spatial Analyst for Server este inclus in ArcGIS Enterprise Advanced si este disponibil pentru ArcGIS Enterprise Standard

Solicita o versiune de evaluare gratuita.

Trial →