Caracteristici

Extrage informatii noi din date existente

Aplica instrumentele ArcGIS Spatial Analyst pentru a crea informatii utile din datele tale. Creaza un hillshade, pe care sa-l folosesti ca fundal al terenului, pentru a suporta alte straturi de date. Calculeaza panta, aspectul si curbele de nivel, sau creaza o harta care afiseaza vizibilitatea. Foloseste datele derivate impreuna, pentru a ajuta la rezolvarea problemelor spatiale.

Derive New Information from Existing Data

Studiaza distributia spatiala a datelor tale

Utilizeaza Spatial Analyst pentru a efectua analiza densitatii care iti arata unde sunt concentrate obiectele spatiale de tip punct sau linie. De exemplu, managerii unui lant de magazine ar putea dori sa studieze distribuirea zonei in care locuiesc clientii.

Study Spatial Distributions of Your Data

Efectueaza analiza distantei si costului de deplasare

Poti calcula distanta in linie dreapta de la orice locatie la cea mai apropiata sursa, sau sa creezi suprafete ale distantelor bazate pe costuri, pentru a intelege costul de deplasare de la o locatie la alta, bazat pe un set de criterii specificat de tine. Aplicand functiile costului distantei, poti deasemenea crea costul minim sau calea cea mai scurta intre diferite locatii.

Perform Distance and Cost of Travel Analysis

Analizeaza date geografice utilizand operatori matematici

Algebra hartii confera o usoara utilizare si o puternica modalitate de a defini analiza geografica sub forma unor expresii algebrice.

Analyze Geographic Data Using Mathematical Operators

Efectueaza analize statistice

Referitor la formatul de date raster, Spatial Analyst iti permite sa efectuezi calcule pe baza celulor intre multiple seturi de date, precum calcularea mediei culturii pe o perioada de 10 ani, studiul varietatii speciei din fiecare cartier sau determinarea altitudinii medii in zona de padure.

Perform Statistical Analysis with Cell-based Data

Obtine noi informatii din analiza hidrologica

ArcGIS Spatial Analyst contine instrumente specializate pentru a lucra si obtine noi informatii din datele hidrologice si peisagistice. Functiile hidrologice de modelare, te ajuta sa modelezi unde va curge apa, sa creezi bazine hidrografice, retele de curenti si sa derivezi alte caracteristici hidrologice.

Derive New Information from Hydrologic Analysis

Pentru informatii mai detaliate, faceti un tur rapid.

Solicita o versiune de evaluare gratuita.

Trial →