Studii de caz

Nu exista limita in ceea ce priveste modul in care poti sa folosesti instrumentele de analiza ale ArcGIS Spatial Analyst pentru munca ta.
Iata cateva exemple.

Afiseaza/Ascunde toate studiile de caz
Gaseste oportunitati de afaceri

Panoul solar—denumit si "generatia incorporata"—transforma rapid industria energetica. Furnizorii analizeaza oportunitatile determinand forma si marimea acoperisurilor utilizand instrumentele Spatial Analyst de insolare pentru a cuantifica dimensiunea si locatia pietei.

Analiza utilizarii terenului

Care este cea mai buna intrebuintare a terenului? Raspunsul la aceasta intrebare poate depinde de ceea ce se afla pe acesta, sub el sau din ce este facut—caracteristicile naturii—plus influenta omului. Spatial Analyst iti permite sa modelezi optiunile de utilizare ale terenului si sa determini potentialul acestuia.

Consevarea apei

Apa este sursa vietii, administrarea acesteia imbunatateste calitatea vietii. Rezervele de apa—bazinele hidrografice, bazinele, fluxurile, caracteristicile fluxurilor lor—sunt toate importante de inteles. Instrumentele hidrologice Spatial Analyst te ajuta sa profiti la maxim de acest dar finit al naturii.

Gasirea coridoarelor de transport

Miscarea apare in sus, in jos si de-a lungul, poate impotriva vantului si nu intotdeauna pe drumuri. Acesti factori, dar si altii, trebuie luati in considerare la analizarea terenului pentru piste fezabile. Instrumentele de analiza a distantei Spatial Analyst, iti rezolva problemele de definire a coridorului.

Planifica-ti culturile

Agricultura este o stiinta, culturile cresc intr-un ecosistem. Planificarea tipului de recolta, randament, retinerea nutrientilor si cheltuielile de recoltare este noul standard pentru marii producatori. Spatial Analyst poate utiliza datele de teren, de granita si esantioanele eficiente, pentru a-ti produce planul de cultura.

Urmareste contaminarile

Apa se deplaseaza prin pamant, luand cu ea orice se dizolva, dar modurile de miscare a apei sunt complexe, iar anticiparea despre unde si cand contaminarile se vor dispersa, este greu de prezis. Instrumentele Spatial Analyst de analiza a panzei freatice, aduc analistului stiinta de care are nevoie.

Solicita o versiune de evaluare gratuita.

Trial →