O perspectiva mai buna asupra timpului

ArcGIS Tracking Analyst extinde ArcGIS Desktop pentru a te ajuta sa identifici si sa analizezi tendintele si tiparele care tin de timp. De exemplu, il poti folosi pentru a urmari si a proiecta traseele uraganelor, asa incat sa fii mai bine pregatit. Sau poti urmari extinderea unei epidemii si planifica unde sa trimiti rezerve adecvate de medicamente.

“Privindu-i cum se misca in timp real pe harta am reusit sa-l gasim pe acest om in doar 25 de minute, in loc de cinci sau sase ore. Avand in vedere ca un om este pierdut in mod normal in astfel de conditii, aceasta a fost chiar o situatie salvatoare de vieti.”

Lloyd Lochridge, Winter Park Ski Patrol


Get Critical Information in Real Time

Afla informatii critice in timp real

Detecteaza momentul in care oameni, bunuri sau vehicule ies din zona permisa sau intra intr-o zona restrictionata, prin crearea de geofence-uri. Tracking Analyst te poate alerta cand au loc evenimente importante.


Keep Track of Valuable Assets

Tine evidenta bunurilor de valoare

Fie ca gestionezi o flota, raspunzi in situatii de urgenta sau monitorizezi o retea de senzori, poti tine sub observatie resursele tale mobile si le poti vizualiza tiparele de deplasare.

Solicita o versiune de evaluare gratuita.

Trial →