Intrebari frecvente

Arata/Ascunde toate raspunsurile
ArcGIS Tracking Analyst poate fi personalizat?

Da. Extensia permite personalizare completa prin scrierea de macro-uri in Visual Basic for Applications (inclus in ArcGIS Desktop) sau prin crearea de extensii pentru ArcGIS Desktop dezvoltate in medii standard de dezvoltare (Visual Basic, C++, Delphi etc.).

Cat de repede pot fi actualizate datele?

Datele pot fi actualizate conform cu realitatea atat de mult cat permite sistemul. Rata de actualizarea a datelor depinde de legaturile de comunicare pe care le folosesc aplicatiile de colectare a datelor, de viteza serverului si de viteza retelei. Rata de afisare pe ecran este limitata la un refresh pe secunda; insa fiecare refresh poate actualiza mai multe obiecte.

Ce formate de date suporta ArcGIS Tracking Analyst?

Tracking Analyst suporta toate formatele de vector ArcGIS (punct, linie si poligon). Insa, toate datele trebuie sa aiba un camp Timp & Data in ele. De obicei acesta este in format MM/DD/YYYY HH:MM:SS; insa sunt suportate numeroase formate.

De ce lipsesc unele din obiectele mele spatiale dupa ce rulez instrumentul de adaugare de date temporale (Add Temporal Data)?

Daca unele din obiectele importate nu au un format valid pentru campul Data, atunci obiectele respective nu sunt incluse in stratul tau temporal cu obiecte spatiale (Temporal Feature Layer). Asigura-te ca este corect formatat campul data pentru obiectele spatiale care lipsesc./p>

Solicita o versiune de evaluare gratuita.

Trial →