Prezentare generala

Esri Geoportal Server este un produs gratuit si open source care permite utilizarea resurselor geospatiale, incluzand seturi de date vectoriale, raster si servicii web. Ajuta institutiile si organizatiile sa publice metadatele specifice resurselor geospatiale pe care le poseda si permite utilizatorilor cautarea si conectarea la aceste resurse. Geoportal Server suporta "standards-based clearinghouse and metadata discovery applications".

Utilizand Esri Geoportal Server veti putea sa

  • Reduceti intervalul de timp si redundanta in productia de date prin conectarea datelor spatiale si a producatorilor de resurse geospatiale cu consumatori de resurse.
  • Mentineti integritatea datelor permitand organizatiilor sa partajeze versiunea corecta a datelor spatiale pentru utilizatori.
  • Cautati si descoperiti facil informatii si date geospatiale (date si servicii) prin oferirea utilizatorilor de instrumente specifice pentru administrarea descrierii resurselor lor geospatiale si prin oferirea unor instrumente facile, dar foarte puternice, pentru cautare de resurse geospatiale.

Esri Geoportal Server a fost lansat sub licenta Apache 2.0 ce permite utilizatorilor sa personalizeze si sa redistribuie gratuit produsul.

Incercati sa creati propriul geoportal solicitand Esri Geoportal Server LiveDVD Demo.