Caracteristici

Creat special pentru a fi usor de utilizat, ArcPad ofera un set bogat de instrumente pentru aplicatii si operatiuni GIS mobile.Colectarea datelor GIS

ArcPad va permite sa creati, editati, analizati si afisati date GIS in formate standard: vector si raster. Utilizati validarea datelor din baza de date existenta, cum ar fi domenii si subtipuri, sau creati inregistrari multiple pentru un singur element cu ajutorul tablelor relationate. Conectati-va la serviciile Esri (gazduite sau on-premises) prin ArcGIS for Server si ArcGIS Online.


Colectarea datelor GIS

Integrare cu dispozitive externe

Integrare cu dispozitive externe

ArcPad poate fi instalat pe dispozitive de teren precum receptoare GPS, instrumente laser de masurare a distantei si camere digitale pentru culegerea datelor GIS. Datele colectate cu aceste dispozitive sunt stocate in mediu GIS.


Extensia ArcPad Data Manager pentru ArcGIS for Desktop

Componenta mobila a ArcGIS, ArcPad, integreaza tehnologiile desktop GIS pentru a permite ca editarile efectuate in teren sa poata fi incorporate in geodatabase prin intermediul fluxului de lucru de editare deconectata. Aceasta extensie inlocuieste instrumentele ArcPad pentru ArcGIS for Desktop disponibile in versiunile anterioare ale ArcPad.

ArcPad AXF Reader

Cu extensia ArcGIS Data Interoperability Extension (or FME 2012),  ArcPad AXF (Archive eXchange Format) Reader permite vizualizarea fisierelor AXF in ArcGIS for Desktop. Puteti naviga continutul  AXF in ArcCatalog si apoi sa importati layer-ele AXF in harta. De asemenea, puteti exporta layer-ele AXF in formate native si externe utilizand instrumentele extensiei ArcGIS Data Interoperability.


Extensii

Simbologie si stiluri

Simbologie si stiluri

ArcPad permite realizarea unei cartografieri profesioniste pe dispozitive mobile oferind posibilitatea utilizarii simbolurilor si stilurilor specifice ArcGIS.


Personalizare

Puteti crea aplicatii GIS mobile personalizate folosind ArcPad Studio.

ArcPad Studio este mediul de dezvoltare pentru crearea de extensii, applet-uri si instrumente cu ArcPad.


personalizare

Localizare

Localizare

Interfata utilizator a aplicatiei ArcPad este disponibila in mai multe limbi, facilitand astfel munca echipelor de pe teren a caror limba materna nu este limba engleza.


Extensia StreetMap

Extensia StreetMap se bazeaza pe setul de date Esri StreetMap Premium, date provenite de la TomTom (TeleAtlas), si include atat date pentru America de Nord cat si pentru Europa. Aceasta extensie este parte componenta a ArcPad si nu presupune costuri suplimentare. Extensia StreetMap suporta formatul Smart Data Compression (SDC) si permite afisarea datelor, geocodarea adreselor, geocodare inversa si crearea de rute optim.


Extensia StreetMap