Industrii

CityEngine este un instrument versatil ce poate fi utilizat in diverse industrii. Aflati mai multe despre proiectele din aria dumneavoastra de interes, si inspirati-va din modul in care este utilizat CityEngine.

GIS, planificare urbana si arhitectura


Reabilitarea Redlands-ului

Explorati modul in care raportarea in timp real ajuta la crearea mai multor scenarii de reabilitare. Incepeti un proiect de planificare urbana.

Reconstructia Vitoria-Gasteiz

Acest proiect utilizeaza instrumente procedurale pentru reconstructia virtuala a siturilor antice din Spania. Calatoriti prin acest oras antic.

Reconstructia orasului Munchen

In acest proiect colaborativ s-au utilizat date GIS si CityEngine pentru crearea unui model 3D al orasului Munchen. Mai multe despre proiect.

 

Rotterdam 3D in cloud

O colaborare intre Esri si mental images® pentru a explora noi tehnici pentru solutiile de proiectare a oraselor 3D. Deveniti parte din cloud.

YouCity Imobiliare

Un proiect care investigheaza capabilitatile personalizate si semi-automate de evaluare imobiliara. Gasiti locatia ideala.

Orasul Masdar - proiectul satului elvetian

Parte componenta a proiectului orasului Masdar, primul proiect urban ecologic. Aflati mai multe despre Zero Energy Future.

 

Planificarea urbana a orasului Marseille

Un proiect de planificare urbana pentru Eiffage. Master plan si vizualizare 3D realizate de Romain Janil de la Virtualization. O zi in Marseille.

 

Film si divertisment


Reclama Ministry of Sound

Fold 7 si directorul freelance de motion design Paul Clements au creat conceptul vizual al acestui album cu ajutorul CityEngine. Electronic 80's Forever.

Reclama Valorfrit

Reclama realizata de Cliffhanger Visuals pentru Valorfrit. Utilizand CityEngine, echipa a reusit sa creeze intr-o singura zi ambienta urbana necesara. Urmariti balonul galben.

National Geographic

Worlds Away Productions a creat un model 3D al orasului Kaohsiung pentru a-l utiliza in secventele 6 CGI. Survolati deasupra orasului.

 

Reclama Prius

Colaborare intre Capture MM si Toyota Prius. CityEngine a fost utilizat in intregul proces de modelare a orasului. Incercati Prius.

Orasul distrus

Pentru jocul video "Dark Realm", echipa lui Christian Holzer a utilizat CityEngine pentru a crea intregul model al orasului, inclusiv nivelul de avarie al cladirilor. Vizitati ruinele.

Rome Reborn 2.0

Proiectul Rome Reborn a utilizat CityEngine pentru a reconstrui Roma antica din anul 320 A.D. Aflati mai multe.

 
 

Pompeii

CityEngine a fost utilizat pentru a crea un mediu propice pentru proiectul european Cyberwalk, prin intermediul caruia vizitatorul poate calatori in vechiul Pompeii. Descoperiti Pompeii.

 

Inregistrati-va pentru versiunea de evaluare.

30 de zile - evaluare gratuita →