Esri Maps for
Dynamics CRM

Contactati-ne →

Imbunatatiti-va relatiile cu clientii cu Location Analytics

Pastrati o legatura cu clientii dumneavoastra imbunatatind-va managementul de relatii cu clientii (CRM). Esri Maps for Dynamics CRM va ofera ingredientele secrete pentru a descoperi tendinte si tipare ascunse in datele dumneavoastra si face CRM-ul dumneavoastra sa ajunga la urmatorul nivel. Puteti organiza, automatiza si eficientiza procese folosind date de locatie si analitica. O sa aveti disponibile harti inteligente si geo-analize bogate oricand si oriunde aveti nevoie de ele. Incepeti sa claditi o experienta de management al relatiilor cu clientii mai buna.

"PLRB has employed Esri mapping technology for two decades. It forms the core of our Catastrophe Services Department products and services that we provide 24/7 for the member companies."

Hugh Strawn, Vice President,
PLRB Catastrophe Services


Profitati la maxim de CRM-ul dumneavoastra

Indiferent ca vreti sa creati o campanie de retentie a clientilor, sa cautati moduri de a imbunatati promovarea specifica sau incercati sa intelegeti mai bine un teritoriu de vanzari, Esri Maps for Dynamics CRM va dau posibilitatea sa evaluati datele dumneavoastra legate de clienti in noi moduri interesante – folosind locatia. Proiectat pentru Dynamics CRM, veti crea harti uimitoare si info-grafice bazate pe locatie in doar cateva secunde.

Vedeti ce lipseste

Puteti carta practic orice date pentru a descoperi tipare care, in mod normal, sunt neobservate. Este mai usor decat credeti. Incepeti sa faceti noi descoperiri cu harti inteligente bazate pe date.

Faceti revelatii legate de clienti

Duceti datele dumneavoastra la un nou nivel de intelegere adaugand geo-imbogatirea in ecuatie. Datele referitoare la demografie, cheltuielile consumatorilor si datele legate de stilul de viata va ajuta sa obtineti o imagine completa.

Luati decizii mai bune

Analize intuitive si agile va permit sa puneti intrebari mai precise care ofera rezultate mai bune. Este mai mult decat o simpla cartare. Este Location Analytics.

Faceti mai mult cu datele dumneavoastra

Exista un mod mai usor de a alege din mase de date. Analiza de harti va permite sa creati agregari dinamice de puncte, heat-map-uri si alte moduri de vizualizare a datelor pentru a crea informatii adevarate despre clienti.

Gata pentru implementare

Esri Maps for Dynamics CRM pot fi folosite cu versiuni online si locale de Dynamics CRM. Sunt instalate usor ca un pachet de solutii Dynamics – fara a fi nevoie de cod personalizat sau experienta GIS. Hartile dumneavoastra dezvaluie o vedere geospatiala a datelor organizatiei dumneavoastra fara a parasi mediul Dynamics CRM.

Acces de intreprindere

Esri Maps for Dynamics CRM integreaza platforma ArcGIS a lui Esri direct in produsul Dynamics CRM al lui Microsoft. ArcGIS va permite sa creati, organizati si partajati informatii si instrumente geografice cu oricine folosind harti online inteligente si aplicatii. Aplicatiile functioneaza oriunde si pe orice dispozitiv.

Nu aveti o strategie de Location Analytics?

Contactati-ne →