Esri Maps for
MicroStrategy

Gasiti raspunsuri intrebarilor dumneavostra de BI.

Contactati-ne →

Maximizati solutiile de Business Intelligence cu Location Analytics

Aveti instrumente analitice puternice pentru a intelege datele. Dar puteti face mai mult? Descoperiti cat de usor este sa adaugati valoare datelor dumneavoastra de business existente cand folositi Esri Maps for MicroStrategy. Solutia intuitiva aduce Location Analytics in rapoartele si dashboard-urile dumneavoastra. Incepeti sa primiti raspunsuri puternice bazate pe locatie la intrebarile dumneavoastra de business.

"Lucrand cu Esri ne ajuta compania sa isi mentina prezenta sa distincta peste branduri si sa intareasca experienta magazinului de specialitate in cele 2500 de locatii."

Kevin Ryks, Director Planificari Financiare,
Maurices Incorporated


Obtineti avantajul locatiei

Esri Maps for MicroStrategy va permit sa implementati harti dinamice si sa efectuati analize spatiale bogate pentru a rezolva orice provocare. Integrati usor capabilitati de interogare pe baza de harti pentru a filtra date si a observa tendinte si tipare. Faceti ca rapoartele sa iasa in evidenta integrand harti dinamice.. Puteti intelege mai bine si influenta performanta atunci cand folositi locatia in avantajul afacerii dumneavoastra.

Faceti descoperiri

Cartarea datelor dumneavoastra va permite sa descoperiti tipare care altminteri ar fi fost neobservate. Vedeti dincolo de grafice si diagrame folosind harti intuitive de date care pot fi construite de oricine.

Obtineti o noua perspectiva

Profitati de gama bogata de date geografice disponibile pentru a va schimba perspectiva asupra lumii. Combinati date de business intelligence (BI) cu date referitoare la demografie, cheltuielile consumatorilor, stilul de viata si date de business pentru a obtine perspective noi.

Decizii mai precise

Hartile smart va permit mai mult decat sa vizualizati. Puteti pune intrebari noi si puteti obtine raspunsuri mai bune cand aplicati o gama larga de instrumente analitice la arsenalul dumneavoastra de luare a deciziilor.

Faceti ca datele sa permita luarea de masuri

Nu trebuie sa va temeti sa aveti volume intregi de date acumulate. Dati-le un rost. Folositi agregarea dinamica de puncte sau heat-map-uri pentru a vedea usor concentratii de date, si transformati datele dumneavoastra brute in cunostinte pe baza carora puteti actiona.

Personalizat fluxului dumneavoastra de lucru

Esri Maps for MicroStrategy se potrivesc usor in fluxurile de lucru de zi cu zi familiare proiectantilor de documente si analistilor MicroStratagy. Hartile dumneavoastra vor interactiona cu documente si dashboard-uri pentru o analiza mai usoara.

Acces de intreprindere

Esri Maps for MicroStrategy integreaza platforma ArcGIS a lui Esri direct in MicroStrategy. ArcGIS va da posibilitatea sa creati informatie si instrumente pe care le puteti partaja cu oricine.

Nu aveti o strategie de Location Analytics?

Contactati-ne →