Secondary Navigation Error: Select 'Parent Topic' in the main page for the Secondary Navigation to work properly. Esri Maps for SAP Business Objects

Esri Maps for SAP
BusinessObjects

Adaugati valoare datelor dumneavoastra de business.

Contactati-ne →

Imputerniciti oamenii cu ajutorul locatiei

Incepeti sa obtineti raspunsuri puternice bazate pe locatie la intrebarile dumneavoastra de business si descoperiti cat de usor este sa adaugati imediat valoare datelor dumneavoastra. Integrati usor harti in aplicatiile dumneavoastra BI pentru luarea unor decizii mai precise. Imputernicirea oricarei persoane din organizatia dumneavoastra cu rezultatele obtinute de la Location Analytics va imbunatati succesul afacerii per total.

"Acum putem aduce usor la un loc date, putem efectua analizele de care avem nevoie, pregati un storymap si partaja in cateva minute toate acestea cu cei ce iau deciziile. Asta ne permite sa ne concentram pe procesul de a face o afacere de succes in loc sa compilam si sa gestionam date."

Mike Ferretti, Great Harvest


Faceti ca locatia sa devina avantajul dumneavoastra competitiv

Esri Maps for SAP BusinessObjects va va ajuta sa separati afacerea dumneavoastra de cea a competitiei prin folosirea hartilor intuitive si interactive si instrumente bazate pe locatie care se potrivesc perfect in munca pe care o faceti zi de zi. Folositi hartile Esri pentru a analiza Big Data si a extrage noi perspective din datele dumneavoastra sociale si de business. Accesati si partajati hartile dumneavoastra oricand, de oriunde.

Observati noi tipare in date

Luati volume mari de date si intelegeti-le imediat. Folositi agregarea dinamica de puncte sau heat-map-uri pentru a vedea usor unde diferite aspecte ale datelor dumneavoastra sunt concentrate si unde nu.

Schimbati-va punctul de vedere

Puteti aduce mai mult inteles hartilor dumneavoastra adaugand straturi bogate in date referitoare la demografie, stilul de viata, cheltuieli ale consumatorilor, potentialul pietei, statistici de crime si mult mai multe. Adaugati aceste statistici inapoi in foi de calcul pentru mai multa procesare.

Luati decizii mai bune

Hartile va permit mai mult decat sa vizualizati. Puteti pune noi intrebari si puteti obtine raspunsuri mai bune cand aplicati o gama larga de instrumente analitice la arsenalul dumneavoastra de luare a deciziilor.

Analizati si transformati

Hartile ofera o noua unealta pentru analize de harti care pot varia de la efectuarea interogarilor spatiale, cum ar fi analiza de timp de condus, determinarea anomaliilor spatiale in datele dumneavoastra, si folosind modelarea spatiala pentru a estima performanta.

Incepeti rapid

Esri Maps for SAP BusinessObjects sunt usor de instalat ca un add-on nativ la dashboard-urile SAP BusinessObjects – fara sa fie nevoie de scriere de cod personalizat. Hartile dumneavoastra dezvaluie o vizualizare geo-spatiala fara sa paraseasca mediul BusinessObjects.

Imputerniciti intreprinderea

Esri Maps for SAP BusinessObjects sunt complet integrate cu platforma de locatie Esri, care va permente sa creati, sa organizati si sa partajati informatii geografice si instrumente cu oricine, folosind harti online inteligente si aplicatii folositoare.

Nu aveti o strategie de Location Analytics?

Contactati-ne →