Location Analytics

Puneti Locatia in organizatia dumneavostra

Descoperiti →

Puneti locatia in compania dumneavoastra

Esri Location Analytics face usor sa aplicati capabilitati geospatiale datelor dumneavoastra de business cu ajutorul hartilor intuitive si a instrumentelor de analiza. Veti descoperi rapid noi tipare si raspunsuri pentru orice provocari in afaceri si veti partaja fara efort descoperirile dumneavoastra cu intreaga organizatie pentru o mai buna colaborare.

Download: Business Trends in Location Analytics

Watch the Video: Your Data Made Smarter


Faceti noi descoperiri

Graficele si diagramele sunt bune, dar puteti sa va extindeti datele astfel incat locatia sa detina controlul. Vizualizati-va datele pe o harta pentru a vedea noi tipare. Este mai usor decat va inchipuiti sa permiteti cartarea in cadrul intregii intreprinderi.


Reimaginati-va posibilul

Puteti face mult mai mult decat o simpla cartare. Utilizati impreuna hartile si datele actuale cu privire la demografie, cheltuieli ale consumatorilor, stilul de viata si datele de business. Puteti manipula si recombina informatia pentru a satisface orice oportunitate si pentru a obtine o noua perspectiva.

Nu aveti o strategie de Location Analytics?

Descoperiti →

Obtineti raspunsul corect

Exista o lume noua de analitici care va asteapta sa o folositi in viata de afaceri a dumneavoastra de zi cu zi. Transformati datele structurate si nestructurate in cunostinte puternice. De la simplu la stiintific, puteti pune noi intrebari datelor dumneavoastra si puteti sa obtineti raspunsul corect folosind locatia ca noua dumneavoastra forma de analiza.


Descoperiti intelegerea

Utilizati Location Analitics in cadrul intreagii organizatii. Cu Esri, hartile pe care le creati pot fi partajate repede si in siguranta pe orice sistem de business sau dispozitiv. Asta inseamna ca puteti face cunoasterea sa devina o comoditate la nivelul intregii organizatii.


O potrivire perfecta

Nu conteaza ce sistem de business aveti. Noi avem Location Analytics care vi se potriveste. Fie prin oferta Esri sau solutii de parteneriat, puteti adauga puterea locatiei in cadrul organizatiei dumneavoastra. De la desktop la enterprise, de la mobil la cloud, Esti Location Analytics poate lucra cu orice solutie sau sistem pe care il aveti.

Nu aveti o strategie de Location Analytics

Descoperiti →