Personalizare pentru fiecare industrie

Avand analitica adecvata, aveti posibilitatea sa faceti fata provocarilor de orice fel. Indiferent de domeniul dumneavoastra, cand aplicati informatii de locatie in cadrul organizatiei, oferiti o imagine completa a datelor si un set complet de instrumente analitice. Asta inseamna luarea unor decizii mai informate si observarea unor rezultate mai bune – folosind harti si instrumente de geoanaliza puternice.

Location Analytics imbunateteste business-ul


Retail

Dezvaluiti profituri ascunse prin cartarea cererii, performantei magazinului si a gamelor de produse. Vedeti cum Petco, Carrefour Group si Planet Fitness imbunatatesc satisfactia clientilor folosind Location Analytics.

Asigurari

Accesati informatii locale de hazard la o scara globala. Corelati severitatea pierderilor cu geografia si accesati date istorice ce includ informatii legate de client si risc. Oferiti citari precise si descoperiti noi piete.

Banci si finante

Utilizati big data pentru actiuni pornind de la detectarea fraudelor si optimizarea filialei, pana la loialitatea clientilor si segmentarea produselor.

Energie

Imbunatatiti timpul de reparare si inlocuire a asset-urilor. Actualizati cu usurinta informtiile referitoare la retea, integrati comenzile de lucru si pregatiti rapoarte. Completati informatiile de business cu date referitoare la starea vremii, date topografice, imaginile satelitare si datele din teren.

Transport

Modelati si preconizati cererea de transport. Monitorizati nevoile de mentenanta si dezvoltati planuri precise pentru proiecte noi de constructie. Analizati planurile anuale de imbunatatire a capitalului pentru a identifica incalcari ale reglementarilor de zgomot din jurul aeroporturilor.

Governamant

Oferiti alegatorilor servicii web usor de accesat folosind harti. Furnizati transparenta si raspundere cu rapoarte statistice bazate pe locatie. Imputerniciti pompierii, politia si agentiile de gestionare a situatiilor de urgenta cu planuri si informatii de raspuns.

Sanatate

Cartati si evaluati locatiile furnizorilor, angajatilor si consumatorilor. Analizati date legate de comunitate pentru a oferi acces mai bun la servicii umane. Observati tipare de boli cronice sau pandemie cu harti de sanatate.

Nu aveti o strategie de Location Analytics?

Contactati-ne →