Programul de mentenanta Esri

Obtineti mai multe de la ArcGIS

Cand detineti un lucru de valore, aveti grija de acel lucru. Programul de mentenanta Esri va ajuta sa beneficiati de investitia in ArcGIS si sa faceti aceasta investitie si mai valorosa.

Ce este inclus in mentenanta?

Esri include primul an de mentenanta atunci cand achizitonati o licenta noua. Dupa acest an, va puteti inscrie in program si puteti continua sa primiti toate beneficiile.

Constant Access to the ArcGIS Platform

Acces constant la platforma ArcGIS

Intregiti munca in GIS cu aplicatii si posibilitatea de distribuire a datelor din ArcGIS Online plus, utilizati imagini satelitare, harti de fundal si date demografice din Living Atlas of the World.

Commercial Planning and Design

Versiuni noi & Actualizari

Veti fi anuntati de fiecare data cand are loc actualizarea unui produs. Actualizarile includ atat functionalitati si performante imbunatatite, precum si functionalitati si tehnologii noi. 

Unlimited Access to E-Learning

Acces nelimitat la E‑Learning

Bucurati-va de acces nelimitat la o larga colectie de resurse e-Learning pentru a creste productivitatea, skill-urile in ArcGIS si pentru a obtine rezultatele de care aveti nevoie. Vizualizati catalog-ul de cursuri Esri pentru a gasi cursurile potrivite pentru voi.

Commercial Planning and Design

Inregistrare la Conferinta Utilizatorilor Esri

Participati la cel mai mare eveniment GIS din intrega lume! Invatati despre ultimele tehnologii si instrumente in sutele de workshop-uri si sesiuni tehnice.

Beta Priority & Promos

Prioritate in lansarea Beta & Promotii

Fiti printre primii clienti care utilizeaza si testeaza softwarele Esri aflate in versiunea beta... inainte de a fi lansate oficial. Obtineti notificari in momentul in care Esri ofera promotii.

Technical Support

Suport tehnic

Suntem aici sa va ajutam. Daca sunteti inscrisi in programul de mentenanta Esri, ne puteti contacta la Esri Technical Support in orice moment, telefonic sau prin e-mail.


Inscrieti-va

Pentru a va reinnoi subscriptia pentru Programul de mentenanta Esri, sunati-ne la

(021) 233 90 86

Beneficiile pentru fiecare produs

Cautati mai multe informatii pentru a vedea ce este inclus cu fiecare produs in parte.

Aveti nevoie de mai multe informatii?

Vedeti descrierea [PDF] intregului program de mentenenta Esri.