Sursa hartii: Esri Australia/PTV

Interoperabilitate


Interoperabilitatea este asigurata de o abordare independenta de o anumita platforma. Sprijinim in acest sens standardele trasate de industrie si comunitate, biblioteci in principalele limbaje de programare, integrarea cu cele mai comune instrumente de analiza si gestionare a datelor, precum si un numar tot mai mare de software open-source.

Inovatie


ArcGIS incurajeaza crearea unui mediu propice inovatiei, unde toate lumea poate impartasi ideile lor unice cu comunitatea. Poti utiliza, modifica si personaliza oricare dintre proiectele noastre open-source, incluzand desktop, web si aplicatii mobile, si apoi le poti partaja cu comunitatea sau le poti valorifica ca idee de business.

Colaborare


ArcGIS este conceput pentru a promova colaborarea in cadrul si intre organizatii. Poti partaja cu usurinta date si harti pentru a imbunatati lucrul in echipa si procesul de luare al deciziilor. Esri este alaturi de tine atat online, pe Twitter sau GeoNet, cat si in persoana, la evenimentele gazduite de Esri sau la una din sutele de conferinte la care Esri participa in fiecare an.

Jack Dangermond, fondatorul si CEO Esri, vorbeste despre angajamentul nostru in crearea ArcGIS ca o platforma deschisa si interoperabila.

Vizualizeaza inregistrarea video