Secondary Navigation Error: Select 'Parent Topic' in the main page for the Secondary Navigation to work properly. ArcGIS for Windows Mobile - Caracteristici
 

Caracteristici

Creat special pentru a fi usor de utilizat ArcPad ofera un set bogat de instrumente pentru aplicatii si operatiuni GIS mobile.

GIS Data Collection

Colectarea datelor GIS

ArcPad va permite sa creati, editati, analizati si afisati date GIS in formate standard: vector si raster. Use data validation from your existing geodatabase, such as subtypes and domains, or create multiple records for a single feature using related tables. Connect to Esri feature services (hosted or on-premises) via ArcGIS for Server si ArcGIS Online.

External Hardware Integration

Integrare cu dispozitive externe

ArcPad poate fi instalat pe dispozitive de teren precum receptoare GPS, instrumente laser de masurare a distantei si camere digitale pentru culegerea datelor GIS. Datele colectate cu aceste dispozitive sunt stocate in mediu GIS.

Part of ArcGIS System

Extensia ArcPad Data Manager pentru ArcGIS for Desktop

Componenta mobila a ArcGIS, ArcPad, integreaza tehnologiile desktop GIS pentru a permite ca editarile efectuate in teren sa poata fi incorporate in geodatabase prin intermediul fluxului de lucru de editare deconectata. Aceasta extensie inlocuieste instrumentele ArcPad pentru ArcGIS for Desktop disponibile in versiunile anterioare ale ArcPad.

ArcPad AXF Reader

Using the ArcGIS Data Interoperability Extension (or FME 2012), the ArcPad AXF (Archive eXchange Format) Reader lets you view AXF files in ArcGIS for Desktop. Browse the contents of your AXF in ArcCatalog, then drag and drop your AXF layers onto your map. You can also export AXF feature layers into native and external formats using ArcGIS Data Interoperability tools.

External Hardware Integration

Simbologie si stiluri

ArcPad permite realizarea unei cartografieri profesioniste pe dispozitive mobile oferind posibilitatea utilizarii simbolurilor si stilurilor specifice ArcGIS.

Customization

Personalizare

Puteti crea aplicatii GIS mobile personalizate folosind ArcPad Studio.

ArcPad Studio este mediul de dezvoltare pentru crearea de extensii, applet-uri si instrumente cu ArcPad.

Language Support

Localizare

Interfata utilizator a aplicatiei ArcPad este disponibila in mai multe limbi, facilitand astfel munca echipelor de pe teren a caror limba materna nu este limba engleza.

StreetMap Extension

Extensia StreetMap

Extensia StreetMap se bazeaza pe setul de date Esri StreetMap Premium, date provenite de la TomTom (TeleAtlas), si include atat date pentru America de Nord cat si pentru Europa. Aceasta extensie este parte componenta a ArcPad si nu presupune costuri suplimentare. Extensia StreetMap suporta formatul Smart Data Compression (SDC) si permite afisarea datelor, geocodarea adreselor, geocodare inversa si crearea de rute optim.

Ce este nou in ArcPad

Sincronizarea datelor—Feature service-urile publicate cu ArcGIS 10, 10.1 si 10.2 suporta capabilitati de accesare, editare si sincronizare in ArcPad 10.2. Utilizand noul framework de sincronizare a datelor intodus in ArcGIS 10.2, ArcPad va permite sincronizarea schimbarilor care au intervenit in teren cu serviciile publicate. Sunt de asemenea suportate atat feature service-urile gazduite cat si conexiunile la ArcGIS Online si Portal for ArcGIS.

Integrare cu ArcGIS Online—Salvati template-uri, precum un proiect in ArcPad, pe ArcGIS Online. Navigati utilizand ArcPad pe ArcGIS Online pentru a selecta template-ul salvat si creati un QuickProject. Odata colectate datele in cadrul proiectului, urcati-l pe ArcGIS Online si partajati-l cu colegii din organizatia dumneavostra si cu alti utilizatori.

Colectarea automata a datelor din teren—Minimizati procesul de editare a datelor cu ajutorul functiei Quick Fields care va ofera posibilitatea sa adaugati functionalitati personalizate si sa automatizati procesul de culegere a datelor din teren. Populati rapid atributele obiectului spatial colectat pe baza continutului din formular.