REGULAMENT DE PARTICIPARE

REGULAMENT DE PARTICIPARE LA CONFERINȚA UTILIZATORILOR ESRI, TRIMBLE ȘI L3HARRIS

Actualizare: August, 2020

Esri România acordă o deosebită importanță informării corespunzătoare a publicului cu privire la activitățile, produsele și serviciile sale. Astfel, veți regăsi în această pagină toate informațiile privind regulamentul care guvernează accesul și participarea la evenimentul CONFERINȚA UTILIZATORILOR ESRI, TRIMBLE ȘI L3HARRIS. Înainte de a participa la evenimentul organizat de Esri România, vă rugăm să citiți regulile de participare prezentate mai jos. Participarea la eveniment presupune faptul că ați luat la cunoștință și sunteți de acord cu regulamentul descris în această pagină.

Condiții generale

Organizatorul evenimentului este Esri România. Evenimentul va avea loc online.

Scopul evenimentului

Evenimentele organizate de Esri România au ca scop promovarea serviciilor și produselor oferite de Esri România. Participarea la evenimente vă oferă posibilitatea de a vă întâlni cu echipa Esri România (dezvoltatori, suport tehnic, professional services, instructori) și cu specialiști GIS din toate domeniile. În cadrul evenimentelor noastre veți afla cele mai recente noutăți ale platformei ArcGIS, veți testa aplicații și veți asista la prezentări live.

Înscrierea la eveniment

Esri România trimite invitații de participare la evenimentele organizate exclusiv persoanelor care și-au exprimat în prealabil consimțământul pentru furnizarea comunicărilor comerciale prin intermediul newsletter.

În cadrul invitației pe care Esri România o trimite către clienții săi, va fi pus la dispoziție un formular de înscriere pentru participarea la eveniment, iar persoanele interesate se vor putea înscrie prin completarea formularul cu informațiilor solicitate.

Furnizarea informațiilor solicitate în cadrul formularului de înscriere, reprezintă confirmarea că ați citit, ați înțeles și ați fost de acord cu prevederile prezentului regulament de participare.

Drepturile și obligațiile organizatorului/participantului

Organizatorul se obligă să furnizeze toate detaliile despre agenda evenimentului prin intermediul website-ului www.esri.ro. Toate informațiile cu privire la speakeri și temele de discuție pot fi găsite pe website-ul Esri România.

Organizatorul se obligă să asigure participanților înscriși la eveniment toate facilitățile descrise în agenda evenimentului.Organizatorul nu poate fi tras la răspundere pentru intervențiile neanunțate ale speakerilor sau pentru cazul în care aceștia lipsesc de la eveniment, fără să anunțe în prealabil organizatorul.

Accesul la eveniment se realizează în intervalul orar destinat înregistrării participanților și în timpul pauzelor. Accesul la locul rezervat, în incita locației în care se desfășoară evenimentul, este asigurat de către organizator.

În cazul anulării evenimentului, organizatorul se obligă să notifice în timp util persoanele înscrise să participe la eveniment.

În cazul în care un participant nu se mai poate prezenta la data și ora desfășurării evenimentului, acesta va notifica organizatorul cu cel puțin 48h înainte de eveniment.

Organizatorul nu este răspunzător de eventualele daune cauzate de produsele servite de hotelul/firma de catering contractat/ă și nu este răspunzător pentru starea de sănătate a participanților. În cazul în care sunt servite băuturi alcoolice, organizatorul nu este răspunzător pentru consumul în exces al produselor oferite de hotel și/sau parteneri.

Organizatorul nu este responsabil pentru incidentele sau defecțiunile tehnice care pot apărea în incinta unde acesta se desfășoară evenimentul, răspunderea aparținând hotelului contractat.

Organizatorul nu este răspunzător pentru eventualele prejudicii sau pagube materiale datorate incidentelor ce se pot produce pe parcursul evenimentului în incinta locației contractată pentru desfășurarea evenimentului.

Organizatorul își rezervă dreptul să modifice prezentul regulament, cu obligativitatea notificării tuturor participanților, atât prin intermediul website-ului, cât și la locul de desfășurare a evenimentului.

Conținutul prezentat sau determinat de exercițiile practice inițiate de organizator în cadrul workshop-urilor și sesiunilor tehnice pe care le organizează la evenimente, este proprietatea și sub dreptul de autor al societății Esri România sau a altor parteneri sau afiliați ai acesteia, cu toate drepturile rezervate, cu excepția cazului în care este specificat altfel.

Reguli de conduită

Pe întreaga durata a evenimentului, organizatorul poate solicita participanților să oprească sonorul dispozitivelor mobile.

Dacă la eveniment sunt servite băuturi alcoolice, organizatorul nu este răspunzător pentru consumul  în exces de alcool al participanților.

Participanții la eveniment sunt obligați să aibă un comportament civilizat și respectuos față de toate persoanele implicate în cadrul activităților desfășurate. Participanții sunt obligați să nu expună, să nu ofere sau să nu transmită celorlalți participanți la eveniment nici un material defăimător, nepotrivit, abuziv, obscen sau ofensiv.

Participanții sunt obligați să nu deterioreze sau să nu distrugă resursele sau bunurile organizatorului sau partenerilor acestuia. Participanții nu au dreptul să înstrăineze prin orice modalitate bunurile sau valorile aflate în proprietatea organizatorului sau a partenerilor săi, și nici să faciliteze astfel de acțiuni, indiferent de starea sau valoarea acestei proprietăți.

În cazul producerii de stricăciuni, distrugeri, înstrăinări sau orice prejudicii aduse bunurilor proprietare organizatorului sau partenerilor săi, care reduc valoarea sau capacitatea de utilizare normală a acestora, vor fi aplicabile dispozițiile legale cu privire la răspunderea penală și/sau răspunderea civilă delictuală.

De asemenea, este interzis participanților să se prezinte la eveniment cu obiecte contondente, arme sau orice alte dispozitive similare acestora. Aceste fapte reprezintă infracțiuni și vor fi tratate conform prevederilor legislative în domeniul penal.

În cazul în care, prin conduită necorespunzătoare, unul sau mai mulți participanți deranjează, împiedică sau îngreunează în orice mod desfășurarea normală a evenimentului, organizatorul este îndreptățit să solicite persoanei/persoanelor în cauză să părăsească incinta în care se desfășoară evenimentul.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Esri România consideră confidențialitatea datelor și respectarea vieții private a individului aspecte foarte importante. Astfel, vă asigurăm că datele participanților la evenimentele Esri sunt colectate și prelucrate exclusiv în conformitate cu Politica de Confidențialitate. Pentru mai multe informații cu privire la modul în care Esri România vă prelucrează datele în contextul participării la eveniment, vă rugăm să consultați Politica de Confidențialitate.

Orice prelucrare suplimentară a datelor personale, realizată pe cont propriu de participanții la eveniment, necesită acordul prealabil al organizatorului.

În cazul în care ne-ați furnizat acordul dumneavoastră pentru a vă trimite comunicări de tip comercial (inclusiv invitații la evenimentele organizate de Esri România), vă puteți modifica opțiunea oricând prin adresarea unui email cu mesajul “DEZABONARE” la adresa de email gdpr@esri.ro

Date de contact

În cazul apariției oricărei neînțelegeri, Esri România vă asigură disponibilitate în vederea soluționării acesteia pe cale amiabilă. De asemenea, aveți posibilitatea de a comunica orice sugestie sau reclamație la adresa de email esri@esri.ro.

 

Prevederile acestui regulament sunt supuse legislației din România. 

 

Aveți întrebări legate de confidențialitate?

Trimiteți un email la gdpr@esri.ro

Începeți mesajul